Babyboom
Babyboom
Zwanger

Jouw borsten in de zwangerschap

2 min
Schoonheid
Zwanger

Jouw borsten in de zwangerschap

2 min
Éveil, Santé
Je partner kijkt je een tikje bewonderend aan, want je lijkt zo uit een sexfilm gestapt. Ben je zwanger, dan kunnen je hormonen ervoor zorgen dat je borsten reusachtige proporties aannemen. En welke man mag dat nu niet?

Jouw borsten in de zwangerschap

Jouw borsten in de zwangerschap groeiden twee cups en je hebt een mooiere decolleté als ooit tevoren. Tijdens deze periode wil je je borsten extra goed verzorgen, om ook daarna nog steeds twee dolle exemplaren aan je partner te tonen. De verzorging begint al met een goede zwangerschaps- en borstvoedingsbeha!

Je borsten vragen op korte tijd een andere cup. Als je de spieren in je borsten wat wil steunen, is een goede beha noodzakelijk. Ook wanneer je borstvoeding geeft, is deze handig bij het voeden. Tegenwoordig hoeft die niet meer ouderwets te zijn, maar zijn er hippe, sexy setjes voor de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Want wat je onder je kleding draagt, helpt je om je mooi te voelen.

Borstvoedingsbeha in de zwangerschap?

Een goede zwangerschapsbeha kan pijnlijke borsten, schouderklachten en eventuele rugklachten voorkomen. Een beha die te los hangt of juist knelt is ronduit vervelend. Draag dus een beha vanaf je derde of vierde maand. Maar als je andere beha’s al eerder niet comfortabel zitten, kan je rustig eerder al een nieuw exemplaar aanschaffen. Dat scheelt een hoop ongemakken.

Natuurlijk wil je wel dat je beha kan meegroeien met de omvang van je borsten tijdens de zwangerschap. Draag de beha dus in het begin op een van de kleinste standen. Verder is het belangrijk om tijdens de aanschaf op een aantal andere punten te letten: Worden je borsten genoeg ondersteund? Heb je geen last van knellende schouderbandjes?

Verwar een zwangerschapsbeha niet met een borstvoedingsbeha. Die koop je zo laat mogelijk in je zwangerschap en gebruik je pas na de bevalling.

Jouw borsten zijn uniek

Leen overigens ook geen beha’s van vriendinnen, maar kies je eigen exemplaar. Een beha van een ander sluit nooit zo goed aan bij jouw lijf. Ook geldt dat voor je vorige zwangerschapsbeha’s.

Foto: Met dank aan de webwinkel positielingerie

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Schoonheid